Front

Read My lips

READ MY LIPS | Regi: Yoon Seong-ho

Jae-min,  på väg att komma över sin ex-fru Ha-ra, är agent åt misslyckade skådespelare. Han blir aldrig lämnad ifred och måste följa med på misslyckade auditions. Hans ex trakasserar honom genom att ringa kryptiska samtal och lägga på luren. Med sitt brustna hjärta är café Ga-hwa där han kan vara ifred, även om personalen kanske är lite konstig. följ med några underligaste men även charmigaste karaktärerna på Seouls bakgator och caféer.

Från regissören till MILKY WAY LIBERATION FRONT, en film om film med en rejäl dos av humor, charm och obekväma situationer – lite utav den koreanska motsvarigheten till THE OFFICE.

Visas:Lördag 10 september kl 18.00 på Zita i Stockholm

Söndag 15 september kl 18:00 i Ling-salen; Studenternas hus, Götabergsgatan 17.

›› Läs vårt festivalprogram.

›› Stockholm: Boka dina festivalbiljetter här.


Second half

SECOND HALF
Regi: David Cho

Efter en rad filmer som misslyckats med att dra in pengar beger sig producenten Jo In-Sung ut till liten kustnära stad för att fly från den stressande tillvaron i Seoul och de konstanta samtalen från skuldindrivare. När han är där träffar han en ung kvinna som väcker minnen till liv av en förfluten romans.

SECOND HALF är ett stillsamt drama som målar en vacker bild av Sydkoreas landsbygd genom unik blandning av charm, humor och riktigt god mat!

Visas: Lördag 10 september kl 15:30 på biografen Zita i Stockholm

›› Läs vårt festivalprogram.
›› Boka dina festivalbiljetter här.


The man from nowhere

THE MAN FROM NOWHERE | Regi: Lee Jeong-bom

Cha Tae-sik är en enstöring som äger en pantbank och bär med sig ett våldsamt förflutet. Hans enda kontakt med omvärlden är grannflickan So-mi som blir kidnappad efter att hennes mamma blivit indragen i droghandel. För att rädda henne tvingas han överge sin lugna tillvaro och ge sig in i en mörk värld av drog- och organhandel.

En av 2010 års största succéer i Sydkorea och en mörk thriller som för tankarna till mästerverk som OLDBOY och THE CHASER visar än en gång hur landet är mästare i genren.

IMDB

Visas: 10 September kl 20.00 på Zita i Stockholm ,

12 September 18.30 på Spegeln i Malmö

14 September 18.00 i Göteborg i Ling-salen; Studenternas hus, Götabergsgatan 17.

›› Läs vårt festivalprogram.

›› Stockholm: Boka dina festivalbiljetter här.

›› Malmö: Boka dina festivalbiljetter här.


Detective K

Detective K: Secret of virtous widow | Regi: Kim Seok-yoon

Detective K berättar om Joseon’s topp-detektiv (Kim Myeong-min) och hur han löser en rad mystiska mord på landsbygden. Under sitt hemliga uppdrag träffar han Han Seo Pil (Oh Dal-soo)som blir hans sidekick, och Han Gaek Ju (Han Ji-min), en affärskvinna som visar sig vara en nyckelfigur i mysteriet.

Detective K är en av de största boxoffice-succéerna 2011 i Sydkorea och hänför med sin blandning av historiskt kammarspel och sin väldigt koreanska humor.

Visas: Söndag 11 september kl 20.30 på biografen Zita, Stockholm.

›› Läs vårt festivalprogram.
›› Boka dina festivalbiljetter här.