Twenty

Twenty1

Twenty | Regi: Lee Byeong-heon

I denna lättsamma coming of age-komedi följer vi ynglingarna Chi-ho, Kyung-jae och Dong-woo vilka är bästa vänner. De har precis fyllt tjugo år och måste alla ta beslut om vad de vill göra med sina liv. Dock visar det sig att de har väldigt olika prioriteringar. Vi får följa dem i deras jakt på kärlek, karriär och familjeproblem där de blir prövade till bristningsgränsen i denna feel good-rulle som även inkluderar Kim Woo-bin, känd från dramaserier som ”The Heirs” och ”School 2013”.

Åldersgräns:15 år

Visas:

Lördag 17 oktober  kl 20:30 på Zita i Stockholm

Söndag 18 oktober kl: 15:30 på Zita i Stockholm

›› Läs vårt festivalprogram.

›› Boka dina festivalbiljetter här!

Intressant?
bokmärke,
tipsa en kompis
prenumerera RSS.

Comments are closed.