Stay with me

4

Stay with me | Regi: Rhee Jin-woo

Underbar och mörk socialrealism som du inte bör missa från ett av de stora framtida regihoppen inom koreansk film. Isheop kommer från en rik familj och är en väldigt lågmäld och blyg kille, men när han i skolan får platsen bredvid Hayun, en kaxig tjej som inte bryr sig om skolarbete alls och bara vill gå ut så fort som möjligt, visar det sig att de har mer gemensamt än man skulle kunna tro. Vi får följa deras vänskap i denna hjärtskärande, känslofyllda skildring om hur det kan vara att växa upp i dagens Seoul.

Åldersgräns: 15 år

Visas: 16 Oktober kl 20:30 på Zita i Stockholm , även 18 oktober kl  18:00.

›› Läs vårt festivalprogram.
›› Boka dina festivalbiljetter här.Intressant?
bokmärke,
tipsa en kompis
prenumerera RSS.

Kommentera inlägget